هضم کننده های غذا
💎هضم کننده های غذا در طب اسلامی💎
🔰امام صادق علیه السلام:
خوردن “انار” همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.
🔰پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:
خوردن ترکیب “آویشن و سیاه دانه” و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.
♻️ نکته:سیاهدانه آسیاب نشود.
🔰 امام صادق علیه السلام:
“پنیر” موجب هضم غذای قبل می گردد.
🔰 امام صادق علیه السلام:
“ریحان کوهی” یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.
🔰 پیامبر اکرم صل الله علیه واله:
“خرمای برنی” یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کننده گی غذاهاست.
🔰 امام رضا علیه السلام:
“زرده تخم مرغ” موجب هضم غذا می گردد.
🔰 پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:
“شیر شتر” برای ناراحتی معده مفید است.
🔰 امام صادق علیه السلام:
“ترب” هضم کننده غذاهاست.
🔰 پیامبراکرم صل الله علیه واله:
خوردن “کاهو” موجب هضم غذا می شود.
🔰 امام رضا علیه السلام:
خوردن و جویدن “کندر” موجب هضم غذا می شود.
🔰 امام صادق علیه السلام:
خوردن “گلابی” بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند.
📚 منبع:الکافی ج 6
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺