# هیچ میدونستید انسانیت انسان به چیه؟؟
1️⃣ از دوران قرون وسطی تا اواسط قرن بیستم، زن در اروپا یه موجود درجه دوم بود.
2️⃣ تا سال1947 توی انگلستان به زنهایی که تحصیل میکردن، مدرک تحصیلی نمیدادن و میگفتن که زن نباید مدرک تحصیلی بگیره.
3️⃣ تا دهههای اول قرن بیستم، زنهای غربی حق رای یا انتخاب نداشتن.
4️⃣ تا اوایل قرن بیستم، زن توی غرب حق نداشت از ثروتی که متعلق به خودش بود استفاده کنه؛ یعنی در واقع تمام اموالش در اختیار شوهر، پدر یا برادرش بود.
5️⃣ توی کشورهای غربی تعداد زنانی که از دست شوهراشون کتک میخوردن یا دخترانی که از دست پدرشون صدمه میدیدن و مجروح میشدن خیلی زیاد بود. در واقع یک سوم زنان دنیا از دست مردها کتک میخوردن.
6️⃣ از اوایل قرن نوزدهم سرمایهداران غربی کارخانههای بزرگی رو اختراع کردن که احتیاج به نیروی کار داشت. نیروهایی ارزان، بیتوقع و کمدردسر؛ اونها برای اینکه از زن به عنوان یه کارگر ارزون استفاده کنن؛ شعار آزادی زن رو بلند کردن.
🔻 همه اینها وچیزهای دیگه که گفتن نداره باعث شد اینها به سیم آخر بزنن و داغ کنن و جنبشی به نام جنبش آزادی زن(فمنیسم) به راه بندازن.دیگه میخواهیم آزاد باشیم. در واقع درخواست اونها این بود که همه چیزها به طور مساوی تقسیم بشه. اونها میخواستن که همه از حق و حقوق و کسب درآمد مساوی برخوردار باشن؛ در واقع همه اونها خواستار عدالت بودن؛ اما وقتی ازشون پرسیدن عدالت یعنی چی، گفتن یعنی مساوی بودن همهچیز، حتی وظایف!
🔸 این جنبش انقدر ادامه پیدا کرد تا جایی که در سالهای اخیر گفتن ما از مردها بالاتر و باارزشتریم.
اما جدای از تمام این بازیها و سو استفادهها، دین اسلام 1400 قبل به همه آدمها گفت که مرد یا زن بودن، انسانیت یا ارزش کسی رو کم و زیاد نمیکنه؛ ضمن اینکه برابری جنس زن و مرد هم باید بر اساس ظرفیتهای و تواناییهای «خدادادی» و پرورش اونها باشه.
💢 از نظر اسلام زن ومرد با هم تفاوتهای زیادی دارن؛ هر کدومشون هم برای وظیفه مخصوصی خودش خلق شده.
🔆 مثلا مردها هیجان خودشون رو با شدت کمتری ابراز میکنن، اما زنها نه.
♦️میانگین عملکرد زنها در هوش کلامی بالاتره، ولی مردها هوش عملکردی بهتری دارن.
🔷 از لحاظ دقت و نکتهسنجی خانمها بسیار دقیق و ریزبین هستن، اما آقایون کلی نگرن.
🔸 از لحاظ احساسی معمولا خانمها عاطفی هستن، اما مردها نه.
🔰 از همه این تفاوتها میفهمیم که هرکدوم از زن و مرد برای وظیفه مخصوص خودش خلق شده.
برابری به معنی مساوی بودن نیست؛ برابری یعنی اینکه تفاوتهای افراد رو در نظر بگیریم؛ بعدا شغل مناسبشون رو بهشون بسپاریم؛ برابری یعنی هرچیزی رو سر جای خودش قرار بدی.
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه